ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπουρδέλο και η δικαιοσύνη: Αδίστακτη κλίκα ακαδημαϊκών-χουλιγκάνων

Οι σοφοί του Ανωτάτου παγιδεύτηκαν και ενοικίασαν την Θέμιδα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

• ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ-ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Τα πάντα διαλυμένα; Συνήθως δεν είμαστε ΜΙΖΕΡΟΙ και κλαψιάρηδες, αλλά με όσα ακούμε καθημερινά – ιδιαίτερα οι κατοικοεδρεύοντες στο ναό της Δημοκρατίας - διαπιστώνουμε ότι πλέον το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ κράτος δεν είναι υπό κατάρρευση, αλλά πωλήθηκε και το οικόπεδο που ήταν χτισμένο. Έλεος δηλαδή. Δεν υπάρχει κάποιος που να βάλει σε τάξη όλο αυτό το ΧΑΟΣ; Προτιμούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι πάντα ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ κι ας τα βάλει και με την ΦΙΛΙΠΠΑ του. Η κατάσταση στην χώρα μας είναι πλέον αδιέξοδη και το ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ μάλλον σε ΑΧΑΠΑΡΙΣΤΑΝ μπορεί να προσδιοριστεί - μετονομαστεί. Το κυριότερο είναι ότι παντού υπάρχει αποσάθρωση και κυνηγητό του χρήματος, ακόμη και στα Πανεπιστήμια που θα έπρεπε να ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τον ΦΑΡΟ της κοινωνίας, αλλά οι καθηγητές που καλοπληρώνονται, μετατράπηκαν σε ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥΣ - κυνηγούς του χρήματος.

Η ΠΑΣΥΔΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ;

• Όσο δε για την περιβόητη και περίφημη ΠΑΣΥΔΥ, που μοναδική έγνοια έχει να ζητάει αυξήσεις και να εκμεταλλεύεται την δύναμη της επηρεάζοντας τους επιρρεπείς πολιτικούς, καλά είναι να μεταφέρει στα μέλη της ότι δεν κάθονται στις θεσούλες για να τα αρπάζουν μόνο, αλλά πρέπει να επιδεικνύουν και υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού όλοι οι μακάκες φορολογούμενοι φτύνουν αίμα για να τους χορηγούν χρήμα κι αυτοί να παρουσιάζονται ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ-ΑΜΕΛΕΙΣ και να ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Οπόταν κ. Γενικέ Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, έχετε και άλλη αποστολή να επιτελέσετε και να μην παρουσιάζεστε σαν συγκυβερνήτης λόγω της απορρέουσας από την οργάνωση σας, εκλογικής δύναμης. ΟΛΟΙ γράφουμε την ιστορία μας. Και αν δεν το καταλάβατε η κρατική μηχανή απορυθμίστηκε και ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

• Αρχίζουμε με το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ. Συνειδητοποιήσαμε εσχάτως ότι το κράτος μας, τα κόμματα μας, οι πολιτικοί μας γενικότερα, οι εξουσιαστές τέλος πάντων και ιδιαίτερα ο ΝΙΚΑΡΟΣ (αν δεν τον παρέσυραν λόγω άγνοιας περί ψηφιακών) αποφάσισαν να ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ τις λειτουργίες του κράτους σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Καίριας – ζωτικής σημασίας υπηρεσίες δόθηκαν σε ιδιώτες, οι οποίοι προφανώς έχουν μοναδικό Θεό το χρήμα. Τα πάντα δε ελέγχονται από δυο-τρεις πολυεθνικές, κατά προτίμηση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ (να καλημερίσουμε τους υπνώττοντες ΑΚΕΛικούς, εκτός κι αν έγιναν κι αυτοί αμερικανάκια) και κατά το δοκούν, αν τους πληρώνουμε αδρά, να έχουν τα πάντα στα χέρια τους. Από την τροχαία και τις κάμερες φωτοεπισήμανσης, έως το ΓΕΣΥ και εσχάτως και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΗΝ ΘΕΜΙΔΑ

• Αν είναι δυνατό δηλαδή. Ακόμη και οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΘΕΟΙ του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, δεν αντιλήφθηκαν ότι αυτό το περιβόητο e- justice (μας επέβαλαν και την αγγλικούρα, για να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε υπό την κατοχή τους και την κυριαρχία τους) συνιστά ξεκάθαρα ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ της δικαιοσύνης από μια ξενόφερτη εταιρεία; Αυτοί που ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ τις ζωές μας, που στερούν την ελευθερία σε ανθρώπους, που είναι σε ορισμένα θέματα και πάνω από τον Πρόεδρο του κράτους, δεν αντιλήφθηκαν τι γίνεται και επέτρεψαν να μετατραπεί και η Δικαιοσύνη σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και να μπαίνει το κάθε αμερικανάκι να ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ και να φεύγει ατσαλάκωτος; Και να δείτε τι μπουρδέλο είναι η δικαιοσύνη μας πλέον. Θα επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις και αντί να πληρώνει θα τον ανταμείβει το κράτος αδρά. Η καημένη η ΤΥΦΛΗ ΘΕΜΙΔΑ θα βιάζεται κατ’ επανάληψη.

• Πως εμπιστεύτηκαν τα θεούθκια της δικαιοσύνης μια ιδιωτική εταιρεία να τους πωλήσει κάποιο λογισμικό και να ελέγχει εσαεί τα πάντα, αφού θα κατέχει όλα τα στοιχεία περί δικαιοσύνης-δικόγραφα-αντιδίκους-πληρωμές και όλα τα συναφή με υποθέσεις δικαστηρίων; Και δεν σκεφτήκατε πάνσοφοι μας δικαστές ότι αυτά τα σαΐνια οι κομπιουτεράδες των ιδιωτικών εταιρειών, θα κάθονται με το λάπτοπ τους στην Αμερική σε κάποια καφετέρια και θα μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα περί της δικαιοσύνης στο Κυπριστάν; Δεν θα ΠΩΛΟΥΝ στοιχεία σε αντιδίκους σε σοβαρές υποθέσεις όταν έχουν πρόσβαση στα πάντα; Για να το πούμε πολύ απλά. Μοιάζει με κάποιο που ενοικίασε διαμέρισμα και ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα να τον παρακολουθεί, ενώ συχνά- πυκνά μπαίνει στο σπίτι του για να παρατηρήσει την κατάσταση του υποστατικού. ΕΚΧΩΡΗΣΑΤΕ εσείς οι σοφοί του Ανωτάτου δικαστηρίου την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε ιδιωτική εταιρεία. Πλέον αντιλαμβάνεστε ότι οι πλείστες εκ των ενεργειών των κρατών είναι ηλεκτρονικές, έτσι και εσείς θα έπρεπε να είστε ΑΥΣΤΗΡΟΙ για να προστατεύσετε το κράτος και την Δικαιοσύνη. Αν δεν ξέρατε να ρωτούσατε.

50 ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;

• Η απορία που πλανάται εδώ και μέρες και τριβελίζει το μυαλό εμάς των ψηφιακά αδαών, ακούγοντας τα συνεχή ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ και τα ΦΙΑΣΚΟ με την εκχώρηση σε εταιρείες ιδιωτικών συμφερόντων των ενεργειών του κράτους, όπως η πλατφόρμα του ΕΦΟΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ με τους πραγματικούς δικαιούχους-μετόχους, το σύστημα πληρωμών από ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ και η περίφημη ηλεκτρονική δικαιοσύνη είναι το κράτος μας δεν μπορούσε να προσλάβει 20-50-100 ειδήμονες περί των ηλεκτρονικών υπολογιστών και να τους αναθέσει να ετοιμάσουν τα συστήματα του κράτους, τα λογισμικά του και να ΕΛΕΓΧΕΙ μόνο του την κατάσταση και να μην εξαρτάται από τους ξένους ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ; Υπάρχουν στο εξωτερικό-εσωτερικό δεκάδες Κύπριοι που διαπρέπουν σε τέτοιου είδους θέματα και στην χώρα μας ακόμη μείναμε με τους αρτηριοσκληρωμένους του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής (ΤΥΠ) και τους αχάπαρους του Υφυπουργείου καινοτομίας; ΕΛΕΟΣ.

• Τι σωτηρία έχουμε αν αυτά τα αυτονόητα δεν τα αντιλήφθηκαν ούτε και οι ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ του κράτους μας; Οι θεοί – πάνσοφοι δικαστές μας; Και για να κλείσουμε, να παρακαλέσουμε την ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ να μην ξαναμιλήσει περί της αποστολής της. Αστειότητες ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΙΖΙΔΟΥ να μιλάτε για πρόστιμα σε όσους μας στέλνουν μηνύματα στο κινητό και να διερωτάστε περί παραβίασης των προσωπικών δεδομένων. Εδώ τα δίνει το κράτος τα προσωπικά δεδομένα σε κάποιους τύπους από την Αμερική και μάλιστα τους πληρώνει και εσύ ψάχνεις για παραβιάσεις;

Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ ΕΝΩ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΥΤΟΊ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΎΣΑΝ ΨΕΥΤΗ

• Δεν μας έφταναν όλα αυτά και την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ με την αμέλεια των κρατικών υπηρεσιών και την παραπλάνηση των σοφών δικαστών έρχεται και άλλο χτύπημα στην κοινωνία. Ε, μα από την ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΛΙΚΑ των ακαδημαϊκών του ΤΕΠΑΚ που η μοναδική τους έγνοια είναι να μαζέψουν χρήματα και να επιδοθούν σε ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ του δημοσίου. Ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, έκαναν πόλεμο και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ότι δεν θα ανοίξουν την πανεπιστημιακή σχολή στην Πάφο, γιατί δεν τους δίνουν και από 800 Ευρώ έξτρα - πέραν από τις 100-150 χιλιάδες Ευρώ τον χρόνο που αρπάζουν - για τα οδοιπορικά τους. Κρίμα που φέρεται και τον τίτλο του ακαδημαϊκού. Ούτε η ΜΑΦΙΑ δεν είναι τόσο σκληρή και αδίστακτη.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Απέδειξαν δε πόσο ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (προσομοιάζουν με μπίζνεςμαν παρά με ακαδημαϊκούς) στην χθεσινή τους στάση στην Επιτροπή παιδείας της Βουλής. Κι ενώ ο συνάδελφος τους, βρισκόταν καθοδόν στο νοσοκομείο λόγω λιποθυμικού επεισοδίου, την στιγμή που αναφωνούσε ότι του ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ με απειλές - εκβιασμούς και χωρίς να γνωρίζουν την εξέλιξη της υγείας του, έκαναν δηλώσεις στο βήμα του Κοινοβουλίου χαρακτηρίζοντας τον σαν ΨΕΥΤΗ!!! Καλά, μοιάζουν με αυτούς τους επαγγελματίες δολοφόνους όταν ρίχνουν την χαριστική βολή. Μάλιστα αυτός είναι ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ του ΤΕΠΑΚ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΚΥΛΑΣ. Α, και να σας πούμε και κάτι κ. Ακύλα μας. Αν δεν γουστάρετε το ΤΕΠΑΚ και σας καταπιέζουν οι Κύπριοι, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ σας κι εσείς και η κλίκα σας και πηγαίνετε σε κάποιο πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Να δούμε κι εκεί πόσα θα παίρνετε και αν σας ανέχονται να λέτε ότι ο Πρύτανης πρέπει να είναι ο CEO του Πανεπιστημίου, λες και αναφερόμαστε σε επιχειρήσεις και όχι σε ακαδημαϊκό ίδρυμα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ποιος θα τους βάλει σε τάξη. Η καταφερτζού Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ κρύβεται. Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ; Ποιος; Δεν περιμένουμε από τα κόμματα καθότι η έγνοια τους είναι να παίρνουν ψήφους. Μετά μου λέτε για επεισόδια στα γήπεδα της Λεμεσού. Ε, με τέτοιους χουλιγκάνους καθηγητές και οι φοιτητές τέτοιοι θα γίνουν…

• ΥΓ: Για να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την φίλη της ΦΙΛΙΠΠΑ, που την κράτησαν στο Υφυπουργείο Πρόνοιας, η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ τους ανταπέδωσε με επιδαψιλεύσεις των υφιστάμενων της προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Όταν ΑΝΕΧΕΤΑΙ τον Πρόεδρο της κλαδικής των εργαζομένων στο Τμήμα Ευημερίας, να λέει δημόσια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι θα πρέπει να σταματήσει τα βολέματα και χωρίς να τον υπερασπίζεται δημόσια και να κατσαδιάζει τον υφιστάμενο της, τότε είναι σαφέστατη ανταπόδοση των δώρων που της κάνει και την αφήνει στο πόστο της, αναδεικνύοντας την από την αφάνεια και παρέχοντας της πολιτειακό αξίωμα. Θα μπορούσε να απαντήσει – αν την ενδιέφερε προφανώς και αν ήθελε να ευχαριστήσει τον ΝικΧρι για την χάρη που της έκανε να τη δώσει δημόσιο αξίωμα - στον υφιστάμενο της και να του επισημάνει ότι οι αποσπάσεις έγιναν επί ΝΙΚΑΡΟΥ. Κι αν έχει τα κότσια να αιτηθεί στην ΕΔΥ να επιστρέψουν όλοι οι αποσπασμένοι στα πόστα τους στο Τμήμα ευημερίας και να μην λέει κρυβόμενη, ότι δεν τοποθετείται. Όταν θα πίνει τον καφέ της με την πρώτη κυρία και θα μιλούν για κομμωτήρια και ταλαιπωρίες και φορέματα, ας της δικαιολογηθεί και για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ της.

• ΥΓ Ποιος θα δικάσει την δικαστή Πρόεδρο της Επιτροπής δημοσιογραφικής δεοντολογίας ΕΛΛΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, όταν επέτρεψε ως Διευθύντρια Ειδήσεων, ο ΑΝΤ1 να μεταδώσει ότι υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο στην Βουλή αναστατώνοντας ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – συγγενείς εργαζομένων, καλεσμένων, επισκεπτών, δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο Κοινοβούλιο; Θα αυτορυθμιστεί πηγαίνοντας να δικαστεί μόνη της ή θα υποβάλει την παραίτηση της για λόγους ευθιξίας, όπως καλεί όλους τους παρασπονδούντες δημόσιους αξιωματούχους;

 

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση