ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με μητέρα που ανατρέφει το παιδί της ώστε να «βασίζεται στον άνδρα»

Η Dinis, μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας, προωθεί ενεργά μια ζωή με επίκεντρο τη θρησκεία και την οικογένεια, αποφεύγοντας τις προοδευτικές αξίες μιας ύπαρξης με γνώμονα την καριέρα

Η άνοδος του κινήματος της «tradwife», που χαρακτηρίζεται από γυναίκες που υιοθετούν τους παραδοσιακούς ρόλους του νοικοκυριού, κερδίζει συνεχώς έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τάση αυτή αναδεικνύεται από μια μαμά που μένει στο σπίτι και αυτοαποκαλούμενη «tradwife», η οποία πρόσφατα προκάλεσε διαμάχη με τις απόψεις της σχετικά με τη γυναικεία ανεξαρτησία και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Η δήλωσή της, που υποστηρίζει την ιδέα ότι είναι «απολύτως αποδεκτό να εξαρτάσαι από έναν άνδρα», έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο ζωής της σύγχρονης, προσανατολισμένης στην καριέρα γυναίκας.

Η Dinis έχει συγκεντρώσει πάνω από 46.000 οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι μια ένθερμη υποστηρίκτρια του κινήματος tradwife. Αυτό το κίνημα, το οποίο τιμά το ξεπερασμένο μοντέλο της πυρηνικής οικογένειας, έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στο διαδίκτυο, με το σχετικό περιεχόμενο να έχει επιτύχει πάνω από 282 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok.

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career #homesteading #tradwife #motherhood #foryoupage #stayathomemom #conservative ♬ original sound - Jasmine Dinis

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 1,4 εκατομμύρια προβολές και πλήθος σχολίων, η Dinis άσκησε ανοιχτή κριτική στη σύγχρονη προσέγγιση της ενθάρρυνσης των γυναικών να ακολουθήσουν ανώτερη εκπαίδευση και καριέρα. Εξέφρασε την πρόθεσή της να διδάξει στην κόρη της που κάνει μαθήματα στο σπίτι να εκτιμά μια ζωή με πιο αργούς ρυθμούς, φιλοδοξώντας να γίνει μια «βιβλική γυναίκα» που εστιάζει στην ανατροφή της οικογένειας και στην εξυπηρέτηση του συζύγου της.

Αυτή η στάση ζωής, ενώ βρίσκει ανταπόκριση σε ορισμένους, έχει επίσης προσελκύσει επικρίσεις για την ισότητα των φύλων και την ανεξαρτησία των γυναικών.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση