ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόλαση η Βουλή για τους Υπουργούς - Ένωση με Ελλάδα πέτυχε ο ΝικΧρι

Εκπληρώθηκε το όραμα των φοιτητικών χρόνων της Φιλίππα Χριστοδουλίδη - Αντιμέτωποι με το σύνολο των βουλευτών –

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΕΞΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΒΟΥΑΡ- ΒΙΒΡ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Από συμπληγάδες και ιερή εξέταση θα περνούν οι Υπουργοί της Κυβερνήσεως ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην Βουλή, αφού οι ιδιάζουσες συνθήκες, με τις ψυχολογικές ανακατωσούρες, τα παραπονάκια, τις κομματικές συγκυρίες, καθιστούν την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, να καταστούν υπέρμετρα σκληροί έναντι τους. Τι να γίνει. Περίοδος χάριτος λήγει και το σαβουάρ- βιβρ της αρχικής γνωριμίας θα μετατραπεί σε σκληρή κριτική και ανηλεείς επιθέσεις, που αμφιβάλουμε αν μπορούν να αντεπεξέλθουν οι Υπουργοί (όντας ατσαλάκωτοι από καθέδρας κριτές), στο βάρος της πίεσης που θα υφίστανται στην ζούγκλα των κροκοδείλων όπως είναι η Βουλή.

• Όπως έλεγε και σε σύσκεψη πρακτόρων της ΞΥΠ, αναλυτής των σχέσεων Κυβέρνησης- Βουλής, βρισκόμαστε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ νερά , αφού οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δυο θεσμών δεν είναι ορατές, παρά μόνο σε ορισμένες των περιπτώσεων, παρουσιάζονται δε ιδιαίτερα…νεφελώδεις. Ακόμη και τα συγκυβερνώντα – υποτίθεται- κόμματα, δεν έχουν την ίδια ζέση και στοργή έναντι της Κυβέρνησης και των Υπουργών της , αφού σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και οι προσωπικές φιλοδοξίες που παραμερίστηκαν ΑΚΟΜΨΑ από τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ.

ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΔΙΑΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΤΩΝ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ

• Το πρώτο τεστ για την διαφαινόμενη κατάσταση των ισορροπιών στο Κοινοβούλιο, διαφάνηκε στην συζήτηση των προτάσεων νόμου για την αναστολή των εκποιήσεων, όπου και διαφάνηκε ΑΛΑΛΟΥΜ και αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις. Ωστόσο, τα ΒΑΣΑΝΑ για τους Υπουργούς θα είναι στις Κοινοβουλευτικές επιτροπές εκεί όπου θα γίνονται μάχες και ενίοτε θα χρειαστεί να περάσουν από συνθήκες ΚΟΛΑΣΗΣ, αφού θα δέχονται τα πυρά πανταχόθεν. Η πολιτική συγκυρία έτσι τα προσδιόρισε, αφού πλέον εκτός από το ΑΚΕΛ που είναι προπονημένο εδώ και δεκαετία στην αντιπολίτευση με όλα τα συνεπακόλουθα, θα έχει μαζί του και αρκετούς άλλους βουλευτές, κατά συνθήκη.

ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ – ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΙΚ ΧΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

• Αρχίζοντας από τον ΔΗΣΥ, πέραν από την στάση που θα προσδιοριστεί σε εύθετο χρόνο από την νέα Πρόεδρο ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και που στην προκειμένη θα είναι ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ, αφού δεν μπορεί το γαλάζιο κόμμα να είναι καθαρόαιμη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , όπως επί διακυβερνήσεων ΝΙΚΑΡΟΥ( πως περνά αυτή η ψυχή, τον θυμάται κανείς ή ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς, όπως ισχύει πάντα) , αφού οι διαφορετικές εσωκομματικές τάσεις, άλλα επιβάλλουν. Έτσι, θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι Υπουργοί, την ΣΚΛΗΡΗ έως και ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ κριτική από κάποιους Συναγερμικούς βουλευτές , οι οποίοι δεν θα έχουν βαρίδια στήριξης της Κυβέρνησης , ενώ κάποιοι εξ αυτών θα βγάλουν τα απωθημένα τους, για όσα συνέβησαν στον προεκλογικό από τον ΝΙκΧρι και τους παρατρεχάμενους του.

• Όσον αφορά την κατά συνθήκη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , να σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ , νοιώθουν ιδιαίτερα ΘΙΓΜΕΝΟΙ και όπως λέγεται και στην αργκό, ΡΙΓΜΕΝΟΙ, από την παραγνώριση τους από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Η επωδός τους, «είμαστε καλοί ΜΟΝΟ για να του μαζέψουμε ψήφους, αλλά δεν είμαστε ικανοί για Υπουργοί του», είναι συνεχής και επαναλαμβανόμενη. Κάποιοι δε εξ αυτών είχαν φροντίσει και για την ενδυμασία τους, εξ ου και σαν ΞΥΠ που πάντα τους συμπαραστεκόμαστε και έχουμε έτοιμο τον ώμο μας να κλάψουν και να πουν τον πόνο τους ( ουάου , ούτε ο συνονόματος ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ όταν άδει τα πονεμένα του άσματα δεν προσφέρει τέτοια ψυχολογική στήριξη), θα διοργανώσουμε ΠΑΖΑΡΑΚΙ με τα κοστούμια και τα ταγέρ που ράφτηκαν από αρκετούς- ανάμεσα τους και βουλευτές- για να φορεθούν στην παραλαβή των Υπουργείων , αλλά έμειναν στα ράφια.

• Από εκεί και πέρα το ΕΛΑΜ τους παρακολουθεί από απόσταση και χαχανίζει για τις πολιτικές περιπλοκές, ενώ οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα συνεχίσουν τον δρόμο τους, με την ΑΛΑΤΤΑ να φωνάζει επί παντός επιστητού, τον ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ να προσπαθεί να διασώσει το κύρος του κόμματος και τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ να ασχολείται με την Επιτροπή Περιβάλλοντος…

• Οπόταν θα έχουμε αρκετά επεισόδια να περιγράψουμε και κατά παράφραση του σχετικού άσματος του λαικού αοιδού ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ όταν βγουν όλα τα μωρά στην πίστα θα έχουμε αρκετά ευτράπελα, κλάματα, οδυρμούς και άλλα συναφή.

• ΠΟΙΟΙ ΕΝΙΩΣΑΝ ΔΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΦΟΥΛΛΗ

• ΔΕΟΣ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ένοιωσαν αρκετοί βουλευτές του ΔΗΣΥ όταν στην Επιτροπή Εργασίας της Βουλής παρίστατο ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Κάποιοι συγκινήθηκαν ( Κουλλάς- Τσιρίδου), ορισμένοι αδιαφόρησαν ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) και ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ δεν πρόσεξε την παρουσία του, αφού πλέον είναι free lancer ( ελεύθερος επαγγελματίας) ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, όπως καθιερώνεται ως προσωνύμιο από την στήλη. Ο ΦΟΥΛΛΗΣ παρέστη στην συνεδρία για να υλοποιήσει προεκλογική του δέσμευση περί καταβολής ανεργιακού επιδόματος σε όσους τραπεζικούς υπαλλήλους παίρνουν χαριστική αποζημίωση όταν αποχωρήσουν από την εργασία τους. Ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ , σύμφωνα με την αξιολόγηση της ΞΥΠ, μπορεί να προσφέρει στο Κοινοβούλιο με την παρουσία του σε Κοινοβουλευτικές επιτροπές προς όφελος της κοινωνίας, αρκεί να μην ακολουθήσει τον συνάδελφο του στον σύλλογο ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΩΝ , τέως Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ.

• ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΔΡΑΣΙΤΙΣΣΑ ΦΙΛΙΠΠΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Πάμε και στην εκπλήρωση του ονείρου της Προεδρικής οικογένειας και δη της πρώτης κυρίας ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Ας μην κρυβόμαστε πλέον, ως ενεργό και δραστήριο μέλος του ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ, έδωσε όρκο για την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την μητέρα ΕΛΛΑΔΑ. Και εκπλήρωσε μέσω του συζύγου της ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ το όραμα της, με την πρώτη εκτός συνόρων πολιτική πράξη, που είναι η σύσταση Ανωτάτου Συμβουλίου συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου, που μεταξύ άλλων προνοεί κοινές συνεδρίες Υπουργικών συμβουλίων. Και με την παρουσία στο Υπουργείο Άμυνας , άλλου ενός ακραιφνή ενωτικού, του ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ, θα ανασυσταθεί και το ενιαίο αμυντικό δόγμα. Και άσε το ΑΚΕΛ και τον ΚΟΥΚΟΥΜΑ να αναβιώνουν τα ανθελληνικά τους σύνδρομα. Πληροφορίες ότι το βράδυ, σε στιγμές χαλάρωσης και ευρισκόμενη κατά σύμπτωση ( προσέξτε ιστορικές δοκιμασίες και συνειρμούς) στην σουίτα του ξενοδοχείου ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, εκεί όπου κατέλυσε και ο επίορκος της Φανερωμένης , όπως τον ονομάζουν οι Δρασίτες, ΜΑΚΑΡΙΟΣ, αναφώνησε στεντόρεια ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ, διερευνώνται…Φυσικά ο ΝΙΚΧΡΙ κοιμόταν, γιατί ξυπνάει από τις 5 το πρωί, για να γυμναστεί.

• ΔΕΝΔΙΑΣ – ΝΙΚΧΡΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ

• Τι σιγοψιθύρισε ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ στον Υπουργό Εξωτερικών ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου; « Άντε φίλε μου με την βοήθεια του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( την χάρη του οποίου δεχόμεθα κάθε Κυριακή στην ομώνυμη Εκκλησία στο Λυκαβηττό) να γίνουμε δυο οι Νίκοι, επικεφαλής Ελλάδας- Κύπρου. Μην σας ακούσει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ …

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάλι σας έβαλαν δάσκαλο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του Υπουργείου Παιδείας, αφού η ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ήταν σε όλη την ζωή της δασκάλα, διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Τώρα Υπουργός και λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας είναι ΟΛΟΙ εκπαιδευτικοί. Οπόταν, αυτοί έχουν την ευθύνη για την χάραξη της εκπαιδευτικής πολιτικής. Α, μπα. Θα φταίξουν κάποιοι άλλοι ΠΑΛΙ για τις ανακατωσούρες στα σχολεία, έστω και αν τα σπλάχνα τους, ορίζουν τα πάντα περί παιδείας. Όπως κάποιος να πονάει το στομάχι του λόγω άγχους και υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού και φταίει ο Θεός, γιατί δεν το έκανε μεγαλύτερο( στομάχι) ή αντίστοιχο τσιακκιλομηχανής ( για τους φλώρους που δεν γνωρίζουν πρόκειται για τεράστιο θρυμματιστικό μηχάνημα) για να μπορούν να καταναλώνουν τα πάντα.

• ΥΓ: Θα επιληφθεί μας είπε ο ΝικΧρι περί της απόλυσης δυο νοσηλευτών . Αν είναι έτσι που θα πολιτεύεται ως ΠτΔ, να επιληφθεί και των ερωτικών απογοητεύσεων μιας δημόσιας υπαλλήλου που την επηρεάζουν στην εργασία της με αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί τους πολίτες. Ε, δεν θα ασχολείται με τα πάντα; Να τους λέει και τα ζώδια. Τελικά οι Υπουργοί θα είναι ΕΥΩΔΙΑΣΤΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. Αν τους αρέσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X