ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διορίζουν 6 Γ. Διευθυντές και θεμελιώνουν γαλάζιο κράτος

Ο κατάλογος των υποψηφίων δελφίνων - Ο ΒΟΥΔΑΣ - Νίκαρος θα ελέγχει με τηλεχειριστήριο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥΣ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ;

Μπας και ο ΝΙΚΑΡΟΣ λογαριάζει να είναι Πρόεδρος από την Λεμεσό και από την πολυτελή του έπαυλη να καθοδηγεί μέσω τηλεχειριστηρίου το κράτος; Μπορεί και να είναι μια άποψη κι αυτή, αφού κατάφερε να είναι τρεις εκ των στενότερων του συνεργατών υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Οπόταν και θα μπορεί να εκφέρει άποψη, να τοποθετεί και να διορίζει και εν ολίγοις να αποτελεί τον ΒΟΥΔΑ της πολιτικής.

Τυχαία είναι που στην πρόσφατη τηλεμαχία των τριών κυριάρχησαν οι αναφορές στον Νίκαρο, ενώ και το δασκαλούι που τον Αγρό, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού δεν ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας; Ε, ποια αλλαγή ευαγγελίζεται είναι άλλη υπόθεση και μια κόκκινη πονεμένη ιστορία.

Υποψιαζόμαστε ότι κάποιος εκ των υποψηφίων αν καταφέρει και εκλεγεί θα αφήσει το τηλεχειριστήριο χωρίς μπαταρίες, αλλά θα το δούμε στην πράξη μετά τον Φεβρουάριο του 2023. Πάντως αφήνει αρκετές παρακαταθήκες και φυσικά προβλήματα που για να επιλυθούν θα χρειάζεται τιτάνια προσπάθεια και νοοτροπίες που για να ξεριζωθούν, θα χρειαστούν ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ.

ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ

Σημαντική κληρονομιά θα είναι οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων που στο προσεχές διάστημα θα διοριστούν, έξη στον αριθμό, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο και την κρατική μηχανή σε ΓΑΛΑΖΙΑ και η οποία θα κινείται στους ρυθμούς του ΔΗΣΥ, αφού η πλειοψηφία των υποψηφίων για τις θέσεις προέρχονται από το κυβερνών κόμμα. Έστω κι αν κλίνουν ελαφρώς προς το ΔΗΚΟ μερίμνησαν να προσκυνήσουν τον Βούδα του Προεδρικού και να μετατραπούν σε ΝΙΚΑΡιους.

Η σημασία είναι τεράστια για την εύρυθμη λειτουργία της κρατικής μηχανής, αφού ΑΝΙΚΑΝΟΙ Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων, δεν προχωρούν ομαλώς και τα απορρέοντα από την δράση τους, οπόταν ο πολίτης θα ταλαιπωρείται από την βραδυκίνητη δημόσια υπηρεσία. Έτσι για να μην τα βάζετε μόνο με όσους δημόσιους υπαλλήλους είναι στην πρώτη γραμμή και απλώς εκτελούν διαταγές ανωτέρων και δη των Γ. Διευθυντών, που καθορίζουν τις πρακτικές και τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος τους.

ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΟΙ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Λοιπόν, οι Γ.Δ είναι οι κυρίαρχοι στην δημόσια υπηρεσία και όπως τους ονομάσαμε και παλαιότερα και αναπαράχθηκε και από λειτουργούς της κρατικής υπηρεσίας είναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ. Μέσω τους ή αν προτιμάτε με την δική τους μεθόδευση η Κυβέρνηση κατά πρώτον και κατά δεύτερο τα κόμματα, μπορούν να πετύχουν όλους τους αντικειμενικούς σκοπούς. Κυριότερος φυσικά όλων είναι το αγαπημένο άθλημα των πολιτικών που είναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Οπόταν ο Γ.Δ. πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ να είναι ΗΜΕΤΕΡΟΣ και κυρίως υπάκουος. Αν κάνει και σωστά την δουλειά του προς ευημερία του συνόλου των πολιτών, ε, αυτό είναι δευτερεύον. Μην τα ζητάμε και όλα…

Είπαμε οι Υπουργοί είναι κατά το πλείστον ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αφού μέχρι να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας θα αποχαιρετήσουν τον θώκο. Οπόταν χωρίς την στήριξη κατάλληλου Γ. Διευθυντή δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Βλέπετε ο Γ.Δ μπορεί να στήσει παγίδες, να κωλυσιεργεί και να βραχυκυκλώνει το έργο του Υπουργού, χωρίς και να έχει κάποιες επιπτώσεις.. Το μάξιμουμ να πάρει μετάθεση σε άλλο Υπουργείο. Α, χα.

Σ’ αυτή την φάση επιλέχθηκε ακόμη ένα τρικ που η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ) που θα τους διορίσει δεν έχει και περιθώρια άλλων επιλογών. Δηλαδή ο διορισμός ημετέρων στις θέσεις του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στα Υπουργεία. Μ’ αυτό τον τρόπο αποκτούν προβάδισμα καθότι η παρουσία σε θέση Γ.Δ για 1-2 χρόνια τους δίνει την ευχέρεια να γνωρίσουν επακριβώς τα καθήκοντα και η ΕΔΥ δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Η ΕΔΥ

Η ΞΥΠ με κορυφαίο πράκτορα, που προσεχώς θα πάρει και προαγωγή λόγω της δράσης του και θα αναγορευτεί σε Τμηματάρχη Οικονομικών – πολιτικών και λοιπών δραστηριοτήτων, μας ενημέρωσε για την μάχη που θα δοθεί οσονούπω στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), που θα κληθεί να διορίσει τους Γ.Δ λόγω της κένωσης πέντε θέσεων… Οι δελφίνοι που προαλείφονται φυσικά για τα ψηλά αξιώματα έχουν κάνει την προεργασία τους και εμείς σας παρουσιάζουμε τον κατάλογο που θα έχει ενώπιον της η ΕΔΥ και για να μην κουράζονται οι άνθρωποι, τους λέμε και ποιους θα ανακηρύξουν απόλυτους δερβέναγες για να αντικαταστήσουν κάποιους που αφυπηρετούν ή για νέες ανάγκες, όπως Γ.Δ Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Ο κατάλογος που μας ενεχυρίασε ο πράκτορας της ΞΥΠ περιέχει τους:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ: Διευθυντής Δημοσίων έργων και Πρόεδρος της ΠΑΣΥΔΥ. Με τον διορισμό του θα τακτοποιηθεί και άλλη μια ημέτερη που περιμένει στον προθάλαμο, η αναπληρώτρια Διευθύντρια ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΚΑΣΚΙΡΗ.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: Διευθυντής ΤΟΜ- Αναπληρωτής Γ.Δ. Υπουργείο Συγκοινωνιών.

ΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΤΑΝΟΥ: Αναπληρώτρια Γ.Δ Υφ. Ναυτιλίας - λειτουργός στον Φόρο εισοδήματος

ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ- ΧΑΣΑΠΗ: Αν. Γ.Δ Υφ. Κοινωνικής πρόνοιας- πρώην διευθύντρια τμήματος εργασιακών σχέσεων.

ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Αν. Γ.Δ Υφυπουργείου Πολιτισμού - τέως Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Για την 6η θέση γίνονται μάχες ανάμεσα τους και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ: Διευθυντής Τμήματος Στατιστικής, αλλά εμφανίζονται και άλλοι υποψήφιοι που παλεύουν και θα σας ενημερώσουμε οσονούπω.

Μην αγχώνεστε ή μην χαλαρώνετε (αναλόγως επιθυμιών) ότι θα αφήσουμε τα θέρη (διάβαζε παρασκήνιο για Προεδρικές) για το ξικανναούρισμα 9 παρεμφερή θέματα όπως το σημερινό). Απλώς κάνουμε μια παύση καθότι είχαμε μια εμπλοκή των πιστολιών μας. Προσέξετε γιατί βρήκαμε σφαίρες ιδιαιτέρως διατρητικές και κάναμε και αρκετές ασκήσεις… σκοποβολής.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν κάποιος εξηγήσει σε ξένο τι κάναμε ως κράτος την χθεσινή μέρα το απλούστερο θα τρέξει να κλειστεί στο φρενοκομείο γιατί δεν θα πιστεύει πως εξελίχθηκε το σύνδρομο της Στοκχόλμης και λέγεται πλέον του Κυπριστάν, και αν το σκεφτεί σε βάθος ενδεχομένως και να τρέχει στους δρόμους μέχρι τελικής πτώσεως. Τους εισβολείς που κατέχουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους επέτρεψαν να περάσουν ανενόχλητοι για να πάνε στα Κόκκινα και να πανηγυρίσουν για τους βομβαρδισμούς της Τυλληρίας. Όταν αυτοί ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής και δεν τους ανοίγουν την διάβαση για να σμικρυνθεί ο χρόνος και η απόσταση προς Λευκωσία. ΕΛΕΟΣ. Είμαστε τόσο πολύ οσφυοκάμπτες και συνηθίσαμε την κατοχή που και η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ μετατράπηκε σε λογική. Χάπια είπαμε δεν πιάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Μόνο ζουρλομανδύες…

ΥΓ: Πέφτει συνεχώς η τιμή του πετρελαίου διεθνώς αλλά η Υπουργός Εμπορίου ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ και οι επιτελείς της διακοπεύουν και χαμογελούν. Άσε να κερδίσουν ακόμη λίγα εκατομμύρια οι φτωχές εταιρείες πετρελαιοειδών. Θα έχουν έξοδα…. έρχονται Προεδρικές. Α, μην ξεχάσουμε να συγχαρούμε την Υπουργό μας που πληροφόρησε επαρκώς τον Ερντογάν για την δυναμικότητα του τεμαχίου 6. Μην περιφέρεται άσκοπα ο Αμντουλάχ Χαν…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X